ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
عنوان انگلیسی مقاله: Effects on both the roots and shoots of soybean during dark chilling determine the nature and extent of photosynthesis inhibition
عنوان فارسی مقاله: تأثیرگذاری بر ریشه ها و شاخه های سویا در طی تاریکی رو به سرما که به تعیین ماهیت و میزان توقف فتوسنتز می پردازد.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٢٠
جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
چکیده ترجمه:
کمک نسبی دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا هنوز مشخص نیست. مکانیسم های درگیر در توقف فتوسنتز در اثر سرمای تاریکی بیشتر درژنوتیپ سویای حساس (PAN٨٠٩) و مقاوم در برابر سرما (Highveld Top) در آزمایشات با دمای پایین خاک ( کل سرمای گیاه WPC) یا بدون دمای پایین خاک ( سرمای موجود در شاخه SC) بررسی شد. در ابتدا، (بعد از سه شب سرما) هم تیمار WPC وهم SCعلائم مشابه با PAN٨٠٩ را ایجاد کردند. در نتیجه تأثیرات تنش سرما بر شاخه ها این علائم را به خوبی تشریح کردند. علائم نوعی شامل کاهش ظرفیت جذب و ترکیب CO٢، توقف کارکرد فتوسیستم II و کاهش فعالیت فروکتوز-١، ۶- بیزفسفاتاز کلروپلاست (cFBP آز ) و ساکاروز- سنتاز (SPS) بود. هنگامیکه سیستمهای ریشۀ گره دار PAN٨٠٩ در معرض دمای پایین قرار داده شد (تیمار WPC)، فشارهای دیگری که در Highveld Top مشاهده نشد، به تدریج بیشتر شد. شواهد جدید بدست آمده نشان می دهند که پاسخ در PAN٨٠٩ یا تحت تأثیر سرد شدگی تاریکی کل گیاه یا سرد شدگی تاریکی مستقر در شاخه رخ می دهد و اینکه cFBPآز به طور ویژه مورد هدف است و باعث توقف شدید ظرفیت جذب و ترکیب CO٢ میشود.
کلیدواژه ها: چرخۀ کلوین، تحمل سرما، فروکتوز-١، ۶- بیزفسفاتاز، فتوسنتز، سویا
١.مقدمه:
دمای پایین شب ( سرد شدگی در تاریکی) در طی مراحل حساس رشد و نمو سویا [Glycine max (L. ) Merr] غالبا باعث کاهش تولید (هولبرگ ١٩٧٣) از طریق فرآیندهای کلیدها مانند رشد، فتوسنتز و تثبیت نیتروژن همزیگر (SNF)میشود(Caulfield و Bunce ١٩٨٨، ژانگ و همکاران ١٩٩۵). با وجود اینکه دانۀ سویا منبع اصلی پروتئین است، اما حساسیت سرد شدن در تاریکی یک مشکل قابل توجه بوجود می آورد که برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای تولیدی در آینده باید به آن پرداخته شود.
↓-↓
عنوان انگلیسی مقاله: Mechanical and Thermal Properties of the Plasticized PVC-ESBO عنوان فارسی مقاله: خصوصیات حرارتی و مکانیکی پی وی سی انعطاف پذیر دسته: محیط زیست - شیمی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٩ لینک دریافت رایگان نسخه انگلیسی مقاله: دانلود خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: خصوصیات حرارتی و مکانیکی PVC منعطف با روغن دانه سویا اپوکسیده شده (PVC-ESBO) مورد بررسی قرار می...
دسته: علوم کشاورزی و منابع طبیعی فرمت فایل: doc حجم فایل: 14652 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 105 پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با عنوان مدل سازی کیفیت پخت ماکارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اکسترودر و خشک کردن چکیده: اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و...
قیمت: 68000 ریال موضوع: طرح توجیهی پروتئین سویا فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) ' src='
قیمت: 16000 ریال مقاله ترس در کودکان فرمت: word قابل ویرایش فهرست 1- ترس در کودکان ... 1 2-ترس از تاریکی ... 3 3- استفاده بر تقویت کنندها ... 3 4-پاداش مخصوص ... 4 5-ترس کودکان ... 4 6-آیا ترس بی اساس به سطح ورشد کودک اثر دارد ... 5 7- چگونگی بر خورد با ترس کودکان ... 6 8- مقابله با ترسهای بی اساس ... 7 9- روشهای کسب...