فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی-219

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 35 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 13 فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

چکیده

فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است. این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است. کاهش کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.

کلمات کلیدی:

تجهیزات برودتی

انجماد مواد غذایی

فن آوری های کرایوژنیک

فن آوری های بدیع انجماد برودتی

مقدمه

در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است. (International team,2000) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد. سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند. برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.

یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 4604 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد.. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.

فهرست مطالب

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 1

چکیده 1

1- مقدمه 2

2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی 3

1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد 6

1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی 6

2-1-3 فعالیت میکروبی 7

3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد 8

4-1-3 تبلور مجدد 8

5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی) 9

4- تجهیزات برودتی و روشها: تبیین هنر 9

1-4 منجمدکننده های شناور 11

2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی) 11

3-4 فریزرهای اصابتی برودتی 12

5- نتیجه گیری 13

قیمت فایل فقط 10,500 تومان

عبارت های کلیدی

  • فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
  • تجهیزات برودتی
  • انجماد مواد غذایی
  • فن آوری های کرایوژنیک
  • فن آوری های بدیع انجماد برودتی
  • دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
  • خرید مقالات، پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی صنایع غذایی
  • انجام پروژه و پایان نامه
  • filein

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد-3375

قیمت: 25000 ریال فهرست مطالب: مقدمه تغییرات شیمیایی در پی انجماد ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد هوا زدگی اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها فراورده های دامی سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد استفاده از سرما رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی منجمد کردن مواد غذایی حفظ کیفیت مواد غذایی

مقاله روش های جدید بسته بندی مواد غذایی

عنوان کامل مقاله ایده های نو در بسته بندی صنایع غذایی توضیحات مقاله حاظر مروری اجمالی بر نوآوری های جدید در بسته بندی مواد غذایی و بررسی علمی این نوآوری ها دارد . این مقاله را موسسه کارشناسان مواد غذایی منتشر کرده است . نویسندگان این مقاله آرون برودی , بتی بوگوسو , جانگ هون هان , کلیر کویل ساند و تارا مک هاک هستند . فهرست مقدمه بسته بندی...

ترجمه مقاله سخت شدن بلوک های خاک رس در طول چرخه های انجماد و ذوب-4399

عنوان انگلیسی مقاله: Hardening of clayey soil blocks during freezing and thawing cycles عنوان فارسی مقاله: سخت شدن بلوک های خاک رس در طول چرخه های انجماد و ذوب دسته: عمران - مهندسی مواد فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٩ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: با توجه به فقدان منابع مرتبط با رفتار...

ترجمه مقاله سخت شدن بلوک های خاک رس در طول چرخه های انجماد و ذوب-5899

عنوان انگلیسی مقاله: Hardening of clayey soil blocks during freezing and thawing cycles عنوان فارسی مقاله: سخت شدن بلوک های خاک رس در طول چرخه های انجماد و ذوب. دسته: زمین شناسی - مهندسی مواد فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٩ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: با توجه به فقدان منابع مرتبط با...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.