ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
قیمت: 89000 ریال
دانلود پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی
فهرست مطالب بخش اول: صنایع شیر 13
مقدمه 13
پوکی استخوان بیماری خاموش 13
بخش دوم: شرکت فرآورده های لبنی لبنوش 19
کلیات درباره شرکت 20
خلاصه فعالیت تعاونی 20
تاریخچه شرکت 21
تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 24
چارت سازمانی 25
بخش سوم: فرآیند تولید 26
آزمایشگاه 27
خطوط تولید 30
مراحل پاستوریزاسیون شیر 30
تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 31
مراحل ساخت کره پاستوریزه 46
خط تولید دوغ پاستوریزه 47
مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 47
خط تولید کشک مایع 48
مراحل تولید پنیر پیتزا 50
خط تولید پنیر پیتزا 50
مراحل تولید پنیر پیتزا تند 51
خط تولید ماست خامه ای 53
بخش چهارم: انبار و انبارداری شرکت 55
انبار 56
انبار های سرپوشیده 56
انبار های باز 56
وظایف انباردار 56
انواع موجودی های انبار 57
کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 59
مدارک خرید 61
تحویل کالا به انبار 61
تحویل دائم 62
نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 62
در خواست کالا و مواد از انبار 63
تحویل وخروج کالا ازانبار 64
کارتکس انبار 68
گزارش موجودی از انبار 70
اصول ایمنی و حفاظت انبار 71
بخش پنجم: فروش، تبلیغات و بازار یابی در شرکت 74
مقدمه 75
عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 76
بازاریابی و تبلیغات 76
مزایای تبلیغات 78
وظایف مدیر بازاریابی و فروش 79
بخش ششم: دایره سرپرستی 81
دایره سرپرستی 82
نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 82
اصول مدیریت و سرپرستی 83
واحد خرید مواد 85
خرید های داخلی 86
در خواست خرید مواد 86
سفارش کالا به فروشنده 87
بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 89
بخش هفتم: سیستم حسابداری 80
گردش حساب های صنعتی 91
فهرست حساب های ترازنامه ای 92
فهرست حساب های سود و زیانی 94
بهای تمام شده کالای فروخته شده 95
هزینه ها 96
سایر درآمدها 96
کسور درآمد 96
سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 97
مراحل ساخت محصولات 98
کنترل مواد 105
کسر و اضافات مواد 107
عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 108
نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 111
هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 111
کنترل هزینه های دستمزد 114
حسابداری حقوق و دستمزد 116
دستمزد اوقات تلف شده 117
پاداش کارکنان 118
ذخیره دستمزد ایام مرخصی 119
توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه 122
پرداخت مساعده 122
انحرافات حقوق و دستمزد 123
کنترل سربار کارخانه 124
برآورد هزینه های سربار. 125
سربار واقعی کارخانه 128
تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه 129
بخش هشتم: تعمیرات و نگهبانی 131
تعمیرات 132
نگهبانی 132
بخش نهم: نتیجه گیری و جمع بندی 134
توصیه هایی برای موقیت سازمانی 135
IT چیست ؟ 135
نقش IT در صنعت 135
کاربرد IT در R&D 136
ضمائم 137
منابع و ماخذ 155
↓-↓
قیمت: 153000 ریال موضوع: طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای...
قیمت: 68000 ریال موضوع: پروژه مالی اصول و طراحی سیستم انبارداری فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب تعریف و اصطلاحات فرم اعلام نیازمندیها تعریف سیستم و روش سیستماتیک نقش واحد تدارکات به عنوان جزئی از یک سسیتم اصول مدیریت تدارکات (صحت پنجگانه) مراحل اجرایی خرید قسمت اول: خریدهای داخلی فرم شماره 2 (فرم درخواست خرید) فرم شماره3 (فرم سفارش کالا) فرم شماره 4 (کارت سفارش) دفترراهنمای سفارش ها فرم...
قیمت: 80000 ریال موضوع: پروژه مالی رب (کارخانه چین چین) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب تاریخچه فعالیت فعالیت اصلی شرکت وضعیت اشتغال توضیح ساختار سازمانی شرکت سرپرست حسابداری صنعتی برگ فروش کالا یا صورتحساب فروش یا فا کتور فروش سیستم انبارداری تعریف انبار وضع طبیعی انبارها کاردکس نویسان و پرسنل دفتری انبار سایر کارکنان رسید انبار بر گ در خواست خرید کالا برگ رسید انتقالی بین انبارها کارت...
قیمت: 125000 ریال موضوع: دانلود گزارش کارآموزی رشته مدیریت صنعتی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) فهرست مطالب مقدمه فصل اول: سیستم 1-1سیستم 1-2ویژگی های سیستم 1-3محیط سیستم 1-4انواع سیستم 1-5شمای سیستم 1-6آرایش درونی سیستم 1-7سیستم کارخانه پیروزی فصل دوم: طرح ریزی و مدیریت کارخانه 2-1- روش کلی برنامه ریزی وجایابی کارخانه 2-2- استقرار کارخانه ها و ساختمان های صنعتی 2-3- طراحی ساختمان و ساخت آن 2-4- مسایل خدماتی کارکنان 2-5-...