قیمت: 100000 ریال
موضوع:
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه:
گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید میشود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندامهای دام مانند زبان، کبد، مغز و … نیز جزء گوشت محسوب میشوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظهای از مواد معدنی و ویتامینها و … برای بدن میباشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده میشود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری مینمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نمودهاند. ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر میباشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئینها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب میباشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شدهاند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربیهای گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب میباشند. مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلولها مؤثر میباشند و علاوه بر آن یونهای آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچهای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی میشود. مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاههای بدن و رشد و سلامت جسمی و فکری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف 100 گرم گوشت پخته شده حدوداً 50 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامینهای تیامین، 12B ریبوفلاوین، 6B و حدود 15 درصد یا بیشتر آهن وجود دارد. گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن کمتری دارد. افرادی که رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا کمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماریها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناک و مضر است. نیاز گوشت برای یک فرد 70 کیلویی روزانه 200 – 150 گرم میباشد. اما از سن 50 سالگی به بعد باید به مرور از این مقدار کاسته شود
فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و کلیات
بخش اول: گوشت
بخش دوم: تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
بخش سوم: سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون
بخش چهارم: تاریخچه تأسیس و بهره برداری کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
بخش پنجم: آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای فرآوردههای گوشتی
فصل دوم: خط تولید فرآوردههای گوشتی
بخش اول: دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز
بخش دوم: مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی
بخش سوم: پروسه تولید
بخش چهارم: مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
فصل سوم: آزمایشات شیمیایی و میکروبی
بخش اول: گوشت قرمز و فرآوردههای آن – روش نمونه برداری
بخش دوم: آزمایش های شیمیایی
بخش سوم: آزمایشهای میکروبی
فصل چهارم: نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات
منابع
↓-↓
قیمت: 29000 ریال موضوع: پاورپوینت کالباسهای حرارت دیده (تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی) فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) چکیده: تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس...
قیمت: 56000 ریال دانلود گزارش کارآموزی شرکت تهران همبرگر (فرآوردههای گوشتی مام) فهرست فصل اول تاریخچه شرکت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانی فلوچارت تولید همبرگر تکنولوژی تولید همبرگر مواد اولیه گوشت چربی پیاز سویا افزودنیهای مجاز نمک طعام ادویهجات و چاشنی ها روش تولید دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز سردخانه زیرصفر گیوتین دستگاههای چرخ گوشت (معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه) دستگاه مخلوط کن دستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن...
این پروژه توضیحاتی درباره صنعت سوسیس و کالباس در ایران وجهان می دهد. و همچنین کارخانه آرمان گوشت کرمان. حاوی پلان کارخانه و جایگذاری دستگاه ها.مناسب برای درس عملیات صنایع غذایی و مهندسین صنایع غذایی
قیمت: 29000 ریال موضوع: طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه: روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است. بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح...