ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین-346

ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین

عنوان انگلیسی مقاله: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves

عنوان فارسی مقاله: اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد، تغذیه رفتار و قابلیت هضم گوساله هلشتاین.

دسته: صنایع غذایی – زیست شناسی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١۴

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

خرید ترجمه مقاله

چکیده ترجمه:

شکل فیزیکی علوفه ممکن است به رشد سیرابی کمک کند که این خود ممکن است باعث افزایش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) یا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتیجه باعث سلامت لبنیاتی گوساله شود. هدف این تحقیق بررسی دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط روی رفتار، قابلیت هضم ظاهری، و رفتار تغذیه ای گوساله های جوان شود. ٢٠ گوساله نر هولستین(۴۶. ٨}١. ٢kg) به صورت تصادفی علامت گذاری شدنداز بدو تولد با یکی از دو روش تغذیه ای در جایی که آنها را در معرض یک جیره غذایی پیچیده قرار می دهند (بر اساسیک مبنای DM) ٩٠% تغلیظ پودر آغازی و هر یک از این دو تا (١) ١٠% به صورت درشت تکه شده (٣-۴cm) یونجه (CRS؛ n=١٠( یا (٢) ١٠% زمین عالی (٢ mm) علف یونجه (FN؛ n=١٠). به همه گوساله ها ٨ لیتر شیر جایگزین (MR؛ ١. ٢ KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور پیشرونده کاهش پیدا کرد بعد از WK برای قادر ساختن از شیر گرفتن با اتمام هفته هفتم. مطالعه و بررسی تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جیره مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پیدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پیدا کردند دو بار در عرض یک هفته. نمونه های غذا و پس مانده های آن در عرض هفته هفتم و هشتم برای بررسی محتوای تغذیه.

مصرف جیره مخلوط، MR، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن می شوند. نمونه های غذا و پس مانده های غذایی در هفته ٧ و ٨ برای ارزیابی های محتوی غذایی جمع آوری شدند. داده های رفتاری برای هر گاو برای مدت دو ساعت در طول هفته ۶ و ٨ام برای یک ارزیابی کلی هر حیوان ٢٨ ساعت در هفته مورد ارزیابی قرار گرفت. کلیه فضولات در طول هفته ٨ام برای تعیین قابلیت هضم جمع آوری شدند. گاو ها تغذیه شده با CRS در واقع DM بیشتری نسبت به انوع FNدارند.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.31مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده-1498

عنوان انگلیسی مقاله: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves عنوان فارسی مقاله: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده. دسته: صنایع غذایی - زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١١ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: اطلاعات محدودی درباره تاثیر...

طرح پرورش گاو شیری ۵۰ راسی-1946

قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: پرورش گاو شیری ظرفیت: پنجاه راس محل اجرای طرح: قابل اجرا درکلیه مناطق کشور دوره بازگشت سرمایه: ٢٧ ماه میزان اشتغال زایی: ١4 نفر ارائه دهندگان این طرح در نظر دارند به فعالیت در زمینه تولید شیر پرداخته و شیر مورد نیاز در سطح منطقه را تامین نمایند، در عین حال با تلقیح گاوهای شیری، اقدام به تولید گوساله خواهد شد که گوساله های نر...

برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی-2074

قیمت: 40000 ریال موضوع: برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) فهرست مطالب برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی بررسی های عمومی موقع طراحی یک برنامه واکسیناسیون بررسی های عمومی موقع طراحی یک برنامه واکسیناسیون برنامه های واکسیناسیون برای گاوهای گوشتی / گله گوساله ها گوساله های کوچک (گوساله های شیرخوار) گوساله های گوشتی علفی (از شیر گرفته شده) کلُستریدیا (clostridia) بیماری های کلسترویدی...

پاورپوینت مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده-2730

قیمت: 25000 ریال موضوع: پاورپوینت مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) فهرست مطالب مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده حالات طبیعی برای گوساله های تازه متولد شده و گوساله های خیلی جوان چیست؟ حالات غیر طبیعی برای گوساله ها تازه متولد شده و گوساله های خیلی جوان چیست؟ پیشگیری از عفونتها مرحله ضدعفونی منجر به پیشگیری از عفونتها از 3 طریق می شود...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.