ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
قیمت: 39000 ریال
دانلود طرح توجیهی تهیه افزودنی تحمل فشار (EP)
خلاصه طرح 1
-1 معرفی محصول 2
نام و کد محصول
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 17
-3-1 شرایط واردات 35
-4-1 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی) 35
-5-1 بررسی و اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 40
-6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 42
-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 42
-8-1 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 42
-9-1 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول 43
-10-1 شرایط صادرات 43
-2 وضعیت عرضه و تقاضا 43
-1-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون 43
-2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه یافته در دست اجرا 43
44 -3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 84
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 44
44 -5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 84
-6-2 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 45
-3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور 45
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول 46
EP سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران افزودنی
شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه
-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی 46
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه 54
-7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 54
-8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 55
-9 بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت 56
-10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 57
-1-10 حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) 57
-2-10 حمایت های مالی (واحدهای موجود و طرح ها) 58
-11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی 59
-12 منابع 60
↓-↓
قیمت: 69000 ریال طرح درجه بندی، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez مقدمه بخش اول: معرفی محصول (-1 نام و کد محصولات آیسیک -1-2 شماره تعرفه گمرکی -1-3 شرایط واردات محصول -1-4 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی) -1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -1-6 معرفی موارد مصرف و کاربرد -1-7...
قیمت: 68000 ریال دانلود طرح توجیهی تولید غذای میگو مقدمه بخش اول: معرفی محصول (-1 نام و کد محصولات -2-1 شماره تعرفه گمرکی -3-1 شرایط واردات محصول -4-1 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی) -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر...
قیمت: 30000 ریال دانلود طرح توجیهی اولیه تولید اسنک برنج عنوان…صفحه -1 معرفی محصول…. 5 -1 نام و کد محصول… 14 -1 -1-2 شماره تعرفه گمرکی….. 14 -1-3 شرایط واردات… 15 -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی… 15 -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت….. 16 -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد….. 17 -1-7 بررسی کالاهای جایگزین … 17 -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز….. 18 -1-9...
قیمت: 30000 ریال موضوع: دانلود طرح توجیهی تولید الکل از خرما فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار) فهرست مطالب معرفی محصول نام و کد محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات بررسی و ارائه استاندارد ملی بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت توضیح موارد مصرف و کاربرد بررسی کالاهای جایگزین اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده شرایط صادرات وضعیت عرضه...