ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
عنوان انگلیسی مقاله: LICHENS AS POSSIBLE SOURCES OF ANTIOXIDANTS
عنوان فارسی مقاله: گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١٠
جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
چکیده ترجمه:
استون، متانول و عصاره های آبی گلسنگ هایی چون Cetraria islandica، Lecanora atra، pertusa Parmelia، Pseudoevernia furfurace و Umbilicaria cylindrical به خاطر فعالیت آنتی اکسیدانی با ۵ روش بررسی شدند: مزانشیمی بنیادی DPPH، مزانشیمیبنیادی آنیون سوپراکسید، قدرت کاهنده، تعیین کل ترکیبات فنولی و تعیین کل محتوی فلاونوئید. فعالیت های آنتی اکسیدانی گوناگون عصاره های آزمایش شده در مقایسه با آنتی اکسیدان های معروف مانند اسید آسکوربیک، هیدروکسی آنیزول بوتیلی (BHA) و α – توکوفیرول مطالعه شد. عصاره های آزمایش شده دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قوی بودند. فعالیت مزانشیمی بنیادی DPPH به خاطر قدرت کاهنده از ٣٢.۶٨ تا ٩۴.٧٠%. متفاوت است. و میزان جذب نیز از ٠.٠١۶ تا ٠.١٠٩ متغیر بود. فعالیت مزانشیمی یون سوپراکسید برای عصاره های مختلف ٧.٣١ تا ٨۴.۵١% بود. علاوه بر این، محتویات زیاد کل ترکیبات فنولی (١٢- μg ٧۶.۴٢ معادل پیروکاتیکول) و کل فلاونوئیدها (١.٣٧- ۵۴.٧٧ μg معادل روتین) نشان میدهد که فنول ها و فلاونوئیدها، ترکیبات آنتی اکسیدانی اصلی در عصاره های مورد مطالعه میباشند. مشخص شد که گونه های گلسنگی آزمایش شده دارای فعالیت آنتی اکسیدانی موثرهستند و به عنوان منابع طبیعی مناسب از آنتی اکسیدان ها مورد استفاده قرار می گیرند.
کلیدواژه: عصارۀ گلسنگ، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه:
گونۀ اکسیژن واکنشی (ROS) که شامل رادیکال های آنیون سوپراکسید (O٢-)، پراکسید هیدروژن (H٢O٢) رادیکال های هیدروکسیل (OH) و اکسیژن یکتایی (١O٢) است، اشکال متفاوت اکسیژن فعال شده به حساب می آیند( هالیول ١٩٩۵، Squadriatoو Pelor ١٩٩٨، Huda-Faujan و همکاران ٢٠٠٩). ROSدر اندازه های معمولی برای عملکرد سلول ضرورت دارد. اما در فلظت های زیاد منجر به تنش اکسایشی و ایجاد تعداد زیادی بیماری مانند آرتروز، سرطان زایی، پیری میشود(Sangameswaran و همکاران ٢٠٠٩).
↓-↓
عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast Serbia عنوان فارسی مقاله: محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق جنوب شرقی صربستان. دسته: زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٧ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: کل محتویات فنولی و...
عنوان انگلیسی مقاله: THE CORRELATION BETWEEN OXIDATIVE STRESS AND LEAF SENESCENCE DURING PLANT DEVELOPMENT عنوان فارسی مقاله: ارتباط بین تنش اکسایشی و پیری برگ در طی رشد ونمو گیاه. دسته: زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١٣ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه: در گیاهان، پیری علاوه بر اینکه آخرین مرحله ایی که...
عنوان انگلیسی مقاله: Improving light fastness of reactive dyed cotton fabric with antioxidant and UV absorbers عنوان فارسی مقاله: بهبود ثبات نوری پارچه پنبه ای رنگ شده با رنگ راکتیو با آنتی اکسیدان و جاذب های اشعه ماوراء بنفش. دسته: شیمی - نساجی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٨ جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید خرید ترجمه مقاله چکیده...
عنوان انگلیسی مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water عنوان فارسی مقاله: تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده دسته: صنایع غذایی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15 دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که...