پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند، نیشکر و چغندر-6279

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند، نیشکر و چغندر

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 80 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 90 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند، نیشکر و چغندر

مقدمه:

تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای 1316 ‏تا 1320 باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید. سطح زیر کشت در ‏سال 1320 به 300 هکتار رسید. با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال 1338 تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر 1340 با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل 2400 هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید. تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.

کلمات کلیدی:

صنعت قند‎

نیشکر

چغندر

ساکاروز و خواص آن

کریستالیزاسیون

ضایعات قندی

دکانتور مکانیکی

فهرست:

نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن ‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها ‏7‏

تجزیه منوساکاریدها ‏8‏

تولید مواد رنگی: ‏9‏

تولید مواد رنگی: ‏10‏

تاثیر آنزیم ها و میکروارگانیسم ها ‏11‏

خواص فیزیکی کریستال ساکاروز ‏15‏

تصفیه شربت ‏16‏

دفکاسیون ‏17‏

سولفیتاتسیون ‏18‏

کربناتاسیون ‏20‏

تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون) ‏21‏

کریستالیزاسیون ‏22‏

مواد قندی (ساکارز) ‏22‏

مواد قندی آلی (غیر از ساکاروز) محلول در آب ‏24‏

گالاکتوز ‏25‏

رافینوز ‏25‏

کستوزها ‏27‏

آمینو اسیدها ‏27‏

اسید گلوتامیک ‏28‏

گلوتامین ‏29‏

اسید اسپارتیک ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند ‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏

مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏

آماده سازی زمین: ‏33‏

تناوب ‏34‏

تحویل وتخلیه ‏43‏

تخلیه چغندر ‏45‏

تخلیه مکانیکی ‏45‏

عیار سنجی مبنای خرید چغندر ‏47‏

نمونه برداری ‏48‏

سیلو کردن چغندر قند درکارخانه ‏49‏

زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تک ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساکاروز) ‌در اثر تنفس ‏51‏

تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس (ضایعات) ‏52‏

ضایعات قندی (‌ساکارز) ‌دراثر آسیب دیدگی چغندر ‏52‏

ضایعات قندی (ساکارز) در اثر دما ‏53‏

آماده سازی چغندر قند ‏54‏

تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیکی ‏54‏

روش تخلیه خشک ‏55‏

خصوصیات کانالها ‏57‏

کشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید ‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرک (برش کامل) ‏59‏

استخراج (‌شربت گیری) ‏61‏

استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند ‏62‏

فاکتورهای موثر در استخراج شربت ‏62‏

دما ‏63‏

مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میکروبی ‏64‏

کیفیت آب مصرفی در دیفوزیون ‏65‏

تفاله خشک کنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام ‏66‏

حلالیت آهک درمحلولهای قندی ‏66‏

آهک خور مقدماتی ‏68‏

آهک خور اصلی ‏68‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون یک ‏70‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون دو ‏71‏

آهک خور اصلی ‏72‏

کنترل وتنظیم فشار گاز ‏72‏

گاز پخش کن ‏73‏

ته نشین کننده یا دکانتور ‏73‏

‏- دکانتور استاتیکی (‌ایستایی) ‏73‏

‏- دکانتور مکانیکی ‏74‏

صافی تغلیظ گل ‏74‏

صافی های تغلیظ مداوم ‏75‏

غلیظ کردن شربت رقیق (اواپراسیون) ‏75‏

کریستالیزاسیون ‏76‏

هدف کریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏

فوق اشباع و ضریب فوق اشباع ‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مکانیکی ‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی ‏80‏

مایشه کردن پخت (‌ملاکسور، رفریژان) ‌یا کریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها (‌بهم زن و سرد کننده) ‏82‏

الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداکردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏

قندگیری از ملاس ‏88‏

قیمت فایل فقط 24,000 تومان

عبارت های کلیدی

  • پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند، نیشکر و چغندر
  • پایان نامه
  • صنعت قند‎
  • پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند، نیشکر و چغندر
  • نیشکر
  • سیستم همکاری در فروش فایل
  • چغندر
  • صنایع غذایی
  • ساکاروز و خواص آن
  • پایان نامه رشته صنایع
  • کریستالیزاسیون
  • ضایعات قندی
  • دکانتور مکانیکی

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان کارخانه قند ورامین-5326

دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 955 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 51 پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان کارخانه قند ورامین تاریخچه قندسازی در ایران: در ایران در سال 1272 شمسی اجازه تأسیس اولین کارخانه قند به یک کمپانی بلژیکی داده شد و نخستین کارخانه ایران در کهریزک با ظرفیت 80 تن چغندر در روز شروع به کار نمود. تا سال 1946 کسی توجه آن چنانی به...

گزارش کار آموزی در کارخانه قند-2834

عنوان کارآموزی: گزارش کارآموزی در کارخانه آذرقند شهرستان نقده محل کارآموزی: کارخانه آذرقند شهرستان نقده دسته: مهندسی صنایع غذایی فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات: ۵٨ فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب این کارآموزی اینجا کلیک نمایید بخشی از گزارش: نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند کاشت، داشت و برداشت چغندر چغندر قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا...

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی-863

دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 18618 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 173 گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی تاریخچه نوشابه سازی در جهان تاریخچه نوشابه سازی اساسا به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف اب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب، شربت های متعددی را...

پایان نامه کارشناسی رشته تغذیه با عنوان نوشابه و صنایع نوشابه‌سازی-5579

دسته: تغذیه فرمت فایل: doc حجم فایل: 92 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 95 پایان نامه کارشناسی رشته تغذیه با عنوان نوشابه و صنایع نوشابه‌سازی مقدمه: در یک رژیم متعادل آب قسمت مهمی از آن محسوب می‌شود. بدن به آب نیاز دارد تا بتواند غذا را هضم کند. تغییرات شیمیایی در عضلات صورت بگیرد، درجه حرارت بدن تنظیم گردد و مفصلها نرم گردند، اکسیژن در ششها جذب شده، انیدرید کربنیک دفع...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.